KAEFER Energy utvikler

personell med flerfaglig kompetanse

personell

Har du mot, muskler, kunnskap og viljestyrke? Vil du løse varierte oppgaver i energimarkedet? Vi trenger deg som vet hva som trengs for å få en god idé fra start til mål. Er du klar for en utfordring? KAEFER Energy har et bredt spekter av funksjoner som til enhver tid skal være dekket – alt fra operatører til ingeniører, lærlinger til ledelse.

Muligheter

Let’s talk people

KAEFER Energy sin største styrke er våre ansatte. I vår bedrift skal hver enkelt medarbeider få utvikle og bruke sitt potensial gjennom opplæring, involvering og medvirkning. Vi skal gjøre hverandre gode.

    Bli med KAEFER Energy på laget og søk om lærlingplass i dag. Å være lærling betyr at du utdanner deg innen en av våre fagdisipliner, ved å jobbe i bedriften vår. I KAEFER Energy får du både opplæring og praksis i et av våre fag. Som lærlinger i KAEFER Energy får du mulighet til fast jobb, med utviklingsmuligheter i en spennende, internasjonal bedrift innenfor olje- og gassindustrien. God og kontinuerlig oppfølging i læretiden, med varierte og utfordrende oppgaver. Trivelig arbeidsmiljø og hyggelige kollegaer med stolthet for faget.

    Fagbrev er dokumentasjon og anerkjennelse på faglig tyngde innen våre fag. Ved å ta fagbrev tilegner en seg spisskompetanse, både teoretisk og gjennom arbeidserfaring, som åpner dører både for karriereutvikling og videre studier.

    KAEFER Energy gjennomfører en rekke forskjellige kurs ut fra hvilke krav som til enhver tid foreligger, og basert på behov avropet fra prosjekt og disiplin.

    KAEFER legger til rette for opplæring og samarbeider tett på tvers av landegrensene. KAEFER har flere strukturerte ledelsesutviklingsprogrammer, som danner en systematisk tilnærming til lederutvikling, i tråd med KAEFER’s lederskapsverdier.

    Ledelse i KAEFER Energy skal ha mulighet både til å utvikle seg, samt få utnytte sitt lederpotensial. Det arrangeres ulike interne programmer innen ledelse. slik som generelle lederprogram og arbeidslederskolen.

KAEFER i verden

KAEFER i Norge og verden

KAEFER Energy har oppdrag over hele landet, men som en del av KAEFER Group finnes det også muligheter internasjonalt i bedriften – både når det gjelder kursing og prosjekter.

Utvikling

Fornøyde medarbeidere er en forutsetning for fornøyde kunder.

Fornøyde medarbeidere er en forutsetning for fornøyde kunder. KAEFER Energy ønsker at alle ansatte skal være tilfredse med miljøet på jobb – og at de skal ta vare på sin egen helse. Sikkerhet på jobb er en selvfølge for oss. Vi aksepterer ikke skader på verken mennesker, materiell eller miljø.

Karriere

Ledige stillinger

Siste stillinger

Vi søker dyktige isolatører med fagbrev

Vi i KAEFER Energy har mange spennende prosjekter som krever god faglig kompetanse, genuin interesse for faget og høy arbeidsmoral.…
Arrow
icon
15/09/2024

Vi søker dyktige industrimalere

Er du en dyktig industrimaler? Vi i KAEFER Energy har mange spennende prosjekter som krever god faglig kompetanse, genuin interesse…
Arrow
icon
31/07/2024

Tilkomstteknikere og Sikringsledere

Er du vår nye Tilkomstteknikker og ønsker du å være med å bidra til at vi når nye høyder?  …
Arrow
icon
31/12/2024
keyboard_arrow_up