Nyhet

KAEFER Energy fikk Næringsministeren på besøk

Alle bedriftene han besøkte er en viktig del av det grønne skiftet, og i disse dager lanserer han ifølge Aftenbladet begrepet «Made in Norway». Hensikten er å synliggjøre merverdien som norske bedrifter hver dag legger ned i sine produkter. Merverdi som ren energi, rene råvarer, sosialt bærekraftig produksjon, verdensledende produktutviklingsmiljøer, verdensledende design, sirkulærøkonomi, varer med lang levetid, varer som kan repareres og ikke minst kvalitet.

En av syv bedrifter

KAEFER Energy var en av syv bedrifter som stod på besøkslisten for den nye næringsministeren. Hovedhensikten med besøket var å se med egne øyne de investeringer og utviklingssteg som skjer i bedriftene for å skape flere og mer bærekraftige arbeidsplasser, og spesielt der muligheter for eksport av tjenester og produkter også kan materialisere seg.

Ministeren viste stort engasjement og var svært tilfreds med det han fikk se. Vi fikk anledning til å vise frem noen av våre nyskapende løsninger og vår strømlinjeformede prefabrikasjon. Vår vilje til satsing på innovasjon og det gode håndverket vi utfører ble anerkjent av ministeren. Han sa videre at det var en glede å få anledning til å besøke vår bedrift, og uttalte at han var svært imponert over nytenkningen og de løsninger vi viste frem.

Nærinsminister
Nyhetsbrev
keyboard_arrow_up