KAEFER ENERGY 
 
English   |   Norsk
English   |   Norsk

  03.10.2018Årets KAEFER-bedrift[KAEFER ENERGY]
   KAEFER Energy ble kåret til konsernets beste selskap – «Best Performing Business 2017».
   
   

  Den høytidelige utdelingen skjedde under det årlige internasjonale ledermøtet i Bremen i slutten av september, hvor det var samlet rundt 150 KAEFER-ledere fra hele verden.

  I begrunnelsen ble det understreket at KAEFER Energy arbeider sikkert og systematisk, oppnår resultater gjennom omfattende forbedringsarbeid, er i front med å ta i bruk digitale hjelpemidler, mottar stor anerkjennelse fra kundene, samt oppfattes av konsernet som svært profesjonelle, oppnår bærekraftig inntjening, er forutsigbare og åpne.

  Administrerende direktør, Bård Bjørshol i KAEFER Energy uttrykker stor glede ved å motta en slik anerkjennelse: «kåringen representerer et enestående høydepunkt for meg, og gjorde meg utrolig stolt. Det er allikevel arbeidet våre ansatte gjør som ligger til grunn for utmerkelsen, og som har all grunn til å være minst like stolte.

  Bjørshol avslutter med å takke alle ansatte for innsats, engasjement og medvirkning – «det resulterte i at vi er kåret til det beste firmaet i KAEFER Gruppen»!

   
   
  Country-websites