KAEFER ENERGY 
 
English   |   Norsk
English   |   Norsk

  KAEFER Energy er et ledende multidisiplint selskap rettet mot olje- og gassindustrien i Norge. Vi gjennomfører prosjekter innen disiplinene: isolering, tilkomst, overflate, innredning, HVAC, samt at vi tilbyr ingeniørtjenester til alle våre fag.

  Våre forretningsområder dekker alle faser i olje- og gassindustrien:

  KAEFER Energy har rundt 800 egne ansatte, med hovedkontor i Stavanger og avdelingskontor i Bergen, Trondheim, Verdal og Hammerfest. KAEFER Energy fokuserer på opplæring og kompetanseutvikling, og hovedkontoret er derfor innredet med et eget opplæringssenter med alle nødvendige fasiliteter. Dette blir flittig brukt i prosjektsammenheng, til spesialkurs for våre ingeniører, HMS-kurs og ikke minst til opplæring av lærlinger og annet personell som skal ta fagbrev.

  Produksjonsverksted
  KAEFER Energy har prefabrikasjonsverksted for stål- og isolasjonsprodukter i Stavanger. Prefabrikasjonsverkstedet med tilhørende lager har et totalareal på drøyt 2000m², og er utstyrt med CNC-maskiner og optimal logistikk. Verkstedet forsyner alle våre prosjekter med materiell. I tilknytning til kontoret i Verdal, har vi en malingshall på ca 600 m² som utfører alle typer forbehandling, overflatebehandling og passiv brannbeskyttelse. I nabobygget er det installert et eget anlegg for PTFE-belegning.

  En av få tilbydere av ferdigherdede GRP-produkter i Europa
  Produksjonshallen vår på Bryne har tilrettelagte forhold og kapasitet for håndtering av stort aktivitetsnivå. KAEFER Energy er en av få europeiske leverandører av GRP, og på Bryne utføres det både prefabrikasjon, herding og maling av glassfiberarmert polyester (GRP). Her foregår også produksjonen til ulike innredningsprosjekter.

  Ingeniørtjenester
  KAEFER Energy tilbyr et bredt spekter av ingeniørtjenester innen alle våre fagområder. Selskapet har utviklet gode systemer og høy kompetanse gjennom lang erfaring fra store utbyggings-, modifikasjons- og vedlikeholdsprosjekter. Les mer om våre ingeniørtjenester her.

  ENERGY Products®
  KAEFER Energy bruker betydelige ressurser på forskning og utvikling, ofte med involvering av kunder og leverandører. ENERGY Products® er navnet på produktserien som i stor grad er utviklet i samarbeid med operative enheter. Du kan lese mer om ENERGY Products® her.

  KAEFER Energy er sertifisert i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. HMS-arbeidet er basert på 0-skade filosofien. Selskapet er også registrert i Achilles, som er en felles kvalifiseringsordning for oljeindustrien.

  • lose less, gain more®
   

  Logg på

  Produkter

  NYHETER

  Oppstart på Ivar AasenMORE
  KAEFER Energy nominert til årets suksessbedrift av Rystad Energy.MORE
  100 nyansettelser ble til 250MORE

  KAEFERs generelle innkjøpsbetingelser

  02.11.17_GENERAL_CONDITIONS_OF_PURCHASE.pdf
   
  Country-websites