KAEFER ENERGY 
 
English   |   Norsk
English   |   Norsk

  14.12.2018100 nyansettelser ble til 250[KAEFER ENERGY]
   Julen nærmer seg, og det gjør også slutten på et stort år for KAEFER. Selskapet planla å feire konsernets 100 år med rekruttering av 100 nye medarbeidere. Tallet er for lengst passert, og nå tar KAEFER juleferie med 250 nye kolleger og ny kontrakt ombord.
   
   

  - I januar bestemte vi oss for å rekruttere 100 nye kollegaer dette året. I sommer økte ambisjonene til 150, og i disse førjulstider kan jeg med glede bekrefte at nesten 250 nye flinke hoder har blitt en del av KAEFER-familien i løpet av 2018, sier administrerende direktør, Bård Bjørshol.

  KAEFER anslår at omsetningen øker 20 prosent dette året, og Bjørshol understreker at sterk aktivitetsvekst de seneste to årene har bidratt til den økende staben.

  - Spranget fra 100 til 250 er et resultat av smartere drift i kombinasjon med vekst. Vi har sammen med våre kunder tatt grep for å oppnå et jevnere arbeidsmønster gjennom årets tolv måneder, og det har gitt resultater. Aktiviteten preges nå mindre av sesonger, og holder seg derfor på et jevnere nivå. Det betyr at vi unngår de dype dalene i aktivitet i vintermånedene. Dette er en klar forbedring.

  Forbedringsarbeidet resulterer i prisdryss - og utvidet ansvar under eksisterende kontrakter
  KAEFER har siden 2013 satset målrettet på forbedringer og effektivisering og ble i høst tildelt KAEFER gruppens mest prestisjefylte pris, da vi ble kåret til «Best Performer» under konsernets internasjonale samling i Bremen. Tidligere i år mottok KAEFER Energy også en pris av det norske Lean miljøet for sin forbedringsreise knyttet til sitt omfattende Lean-program og de resultater som er oppnådd.

  -Våre ansatte har æren for at vi mottar slik heder og ære. De jobber knallhardt, og utfører imponerende arbeid som sikrer at kundene våre oppnår merverdi og blir hos oss på lang sikt. Seneste bekreftelse på dette, er at Equinor nylig tildelte KAEFER et KUI prosjekt (korrosjon under isolasjon) på Statfjord B plattformen i 2019, en installasjon vi ikke er tilstede på i dag. Likeså er det nå klart at vi i februar skal overta vedlikeholdsansvaret for enda en plattform i Aker BP sin portefølje. Dette tas til inntekt for den posisjonen vi oppnår hos våre kunder. Fantastisk nyhet å motta i disse førjulstider, og et tegn på at vår vekst og utvikling fortsetter inn i det nye året, forteller Bjørshol.

  2019 - året for innovasjon
  Med 2019 like rundt hjørnet, forteller Bjørshol at KAEFER nå vil satse på nyskaping.

  - Våre mål for det nye året er klare. Vi skal skape merverdi for kundene, holde fokus på sikkerhet, gi våre ansatte muligheten til å vokse - og vi skal satse tungt på innovasjon.

  - Hva er strategien?
  -Vel, med kontinuerlig jakt på forbedringer, der medarbeiderne, Lean-arbeidet og vårt Digitale Project Management System (DPMS) er grunnmuren, har vi frigitt rom, tid og kapasitet til å utvikle nye, innovative løsninger. «Licence to operate» er selve fundamentet for en trygg og levedyktig bedrift. Derfor holder vi konstant fokus på å utvikle nye metoder og verktøy som fokuserer på å optimalisere arbeidshverdagen for våre medarbeidere, redusere skader og uønskede hendelser. Med effektive arbeidsprosesser, videreføring av Lean arbeidet og DPMS i bunnen, kan vi sikre de økonomiske ressurser som trengs for å investere videre i våre ansatte. Det er planen.

  - Jeg er svært fornøyd med den fortjente suksessen vi har hatt i år. Vi har oppnådd stor anerkjennelse, vi jobber smartere og vi blir oppfattet som annerledes. Alle i KAEFER-familien har jobbet mot dette sammen, og jeg gleder meg til å møte det nye året med så mange flinke kollegaer rundt meg, avslutter Bjørshol.

   
   
  Country-websites